20 Nisan 2018 Cuma

Green Arrow (New 52) Cilt 3 Çıktı

 Harrow  
Yazar Adı : Ann Nocenti  
Çizer Adı : Freddie Williams II  
Çevirmen Adı : Tulgan Köksal  
Orijinal Adı :   Green Arrow Volume 3  
Editör : Sinan Okan  
Görsel Uygulama : Hakan Aysal
Çizgi Düşler


Oliver Queen, namı diğer Green Arrow, şirketinin, zorlu bir rakip iş adamının elinde neredeyse çökmesinin sersemliğini halen atmaya çalışıyor. Cephaneliği neredeyse bomboş ve inancı sarsılmış halde. Üstelik kapısının önünde hem yerel hem de yabancı tehditler belirdiğinde işler Zümrüt Okçu için kesinlikle daha kolaylaşmayacak.

Ollie, son görevinden henüz dönmüşken Thanagarlı bir askeri birlik tarafından, işlemediğini iddia ettiği bir cinayet suçundan tutuklanacağı sırada Hawkman’le karşılaşmıştı. Green Arrow eğer içindeki sesi dinleyip Hawkman’le takım olursa masum birine mi yardım etmiş olacak… yoksa tehlikeli, galaksilerarası bir suçluya mı?

Thanagarlılar’a karşı giriştiği çarpışmadan zayıf düşen Arrow, Seattle limanında, silah kaçakçısı Harrow’u öfkelendirince kellesine ödül konulacak. Harrow’un, sokakları savaş alanına çevirmesini engellemeye kararlı olan Ollie, onun adamlarına, katillerine ve saldırı köpeklerine karşı tek başına!

Yazar ANN NOCENTI (CATWOMAN), GREEN ARROW: dccomics. com HARROW’da çizer FREDDIE WILLIAMS II (CAPTAIN ATOM) birlikte Green Arrow’un tehlikeli maceralarını devam ettiriyor.

Bu cillte Savage Hawkman #14, GREEN ARROW #14-16, özgün #0 ve JUSTICE LEAGUE #8 sayıları bir araya getirilmiştir.

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails