11 Kasım 2014 Salı

JBC Yayıncılıktan Yeni Çıkanlar!

Batman Yeni 52 Cilt 2 : Baykuşlar Şehri
Özgün Adı : Batman Volume 2 : City Of Owls

Scott Snyder
Yazar

Greg Capullo
Çizer

Cenk Könül
Çevirmen

Bora Öngürer
Redaksiyon

Banu Erdoğdu
Editör

Ekin Can Seyhan
Yayın Koordinatörü

Berk Șentürk
Grafik ve Uygulama

Ertan Ergil
Yayın Yönetmeni 

BİR YÜZYILDAN DAHA UZUN BİR SÜREDİR, BAYKUŞLAR DİVANI GOTHAM ŞEHRİ ÜZERİNDE HÜKÜM SÜRDÜ – ETKİ ALANI SINIRSIZ, GÜCÜ ENGELLENEMEZ.
Batman ile savaşana kadar.

Gotham’ın kanundışı koruyucusu Divan’ın pençesinden, zihni ve bedeni paramparça olmuş bir şekilde kurtulmayı başardı. Kara Şövalye yeni ve ölümcül saldırganlarıyla yaptığı düelloyu kazanmayı başardı fakat henüz savaşı kazanmış değil. Batman, Divan’ın fetih seferinin yalnızca ilk ayağıydı. Artık gözlerini çok daha büyük bir şeye diktiler: Gotham Şehri.

Hainler, Batmanin değer verdiği her şeyi tehdit edecekler: Gizli kimliği. Evi. Üsleri. Dostlarına ve düşmanlarına karşı olan inancı. Divan’ın ölümcül askerleri, Pençeler, onu yok etmek için peşine düştüğünde, Kara Şövalye ve müttefikleri kendilerini şimdiye kadar karşılaştıkları en tehlikeli yırtıcılar ile bir ölüm kalım savaşının ortasında bulacaklar.

BATMAN: THE CITY OF OWLS (BATMAN 8-12 arası sayıları ve BATMAN ANNUAL 1 bu ciltte toplanmıştır) yayınlandığı andan itibaren bir klasik olarak anılmaya başlanmış, Kara Şövalyenin, Gotham Şehrinin en eski ve en karanlık güçleriyle olan savaşının destansı öyküsü, New York Times çok satanlar listesinin 1 numarası olan yazar SCOTT SNYDER (AMERICAN VAMPIRE), çizer GREG CAPULLO (SPAWN) ve yetenekli misafir sanatçıların katılımıyla oluşan yaratıcı ekibin elinden çıkmıştır..

1. Baskı Kasım 2014 - İstanbul

Batman Yeni 52 :  Dedektif Hikayeleri Cilt 2 : Korkutma Taktikleri
Özgün Adı : Batman – Detective Comics 2 : Scare Tactics

Tony S. Daniel
Yazar&Çizer

İlke Keskin
Çevirmen

Banu Erdoğdu
Redaksiyon

Bora Öngürer
Editör

Ekin Can Seyhan
Yayın Koordinatörü

Berk Șentürk
Grafik ve Uygulama

Ertan Ergil
Yayın Yönetmeni

Dedektif Kara Şövalye’nin Çevresinde Dönen Gizem Girdapları

Batman gibi giyinmiş, eli silahlı adamlar tarafından yapılan bir soygun. Morgda ortaya çıkan... ve aynı şekilde ortadan kaybolan, benzer görünümdeki bir dizi ceset. Bruce Waynein kendi kulesinde yapılan ve feci şekilde ters giden bir deney.

Birbirleriyle bağlantılı bu gizemlerin hepsi Mr. Toxic olarak bilinen korkunç bir katil tarafından yönetiliyor ve Gotham’ın -aynı zamanda da tüm dünyanın- kaderi tehlikeye giriyor.

Kara Şövalye, bu gizemi çözmekle uğraşırken aynı zamanda korku gazı sıkan Scarecrowla, Arkham Akıl Hastanesini basan Baykuşlar Divanı’yla ve Arkham’ın en tehlikeli hastalarından birinin yani karşısındakini hipnotize edebilen Black Maskin kaçışıyla da baş edebilecek midir?

Batman: Gothamdaki en pişkin suçluların bile yüreğine korku salan bir dehşet sembolü. Peki, şehrin en korkunç süper kötülerinin çevirdikleri entrikalar, Kara Şövalyeyi bile korkutursa ne olacak? Mad Hatter, Black Mask, Scarecrow ve Baykuşlar Divanı; Mr. Toxicin Gotham’ı tükenmiş çorak bir araziye çevirme girişimlerinde haberci işlevi görüyorlar.

BATMAN DETECTIVE COMICS: KORKUTMA TAKTİKLERİ yazar/çizer TONY S. DANIEL (JUSTICE LEAGUE) tarafından hazırlanmıştır. Ayrıca ED BENES (BATGIRL), SZYMON KUDRANSKI (PENGUIN: PAIN AND PREJUDICE) ile birçok farklı yazar ve çizer de bu esere katkıda bulunmuştur.

1. Baskı Kasım 2014 - İstanbul

Hellboy : Geceyarısı Sirki
Özgün Adı : Hellboy : Midnight Circus

Mike Mignola
Yazar

Duncan Fegredo
Çizer

Cenk Könül
Çevirmen

Banu Erdoğdu
Editör

Ekin Can Seyhan
Yayın Koordinatörü

Cem M. Yılmaz
Grafik ve Uygulama

Bengü Ergil
Yayın Yönetmeni

Paranormal Araştırma ve Savunma Bürosu’ndan kaçan genç Hellboy, cehennemden gelmiş olabilecek, garip ve fantastik

bir sirke rastlar ama bu sirk göründüğü kadar masum değildir. Hellboy’un gençliğini anlatan en güzel hikayelerden biridir.


1. Baskı Ankara 

JbcYayincilik.com - info@JbcYayincilik.com - twitter.com/JbcYayincilik - facebook.com/JbcYayincilik - instagram.com/JbcYayincilik


Daha Fazla Görsel - ÇROP Facebook Sayfası

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails